Welcome to AvL Coaching   Click to listen highlighted text! Welcome to AvL Coaching
Welcome REALNAME

Informatie en voorwaarden.

 

Vul het intakeformulier zo volledig mogelijk in. Met behulp hiervan wordt in het gesprek van onze eerste sessie je problemen/klachten of vraagstellingen helder gemaakt. Samen ontwikkelen we een werkbare positieve doelstelling welke gedurende de sessie(s) een leidraad zal zijn.

 

Cliënt dient (indien hij/zij ergens voor in behandeling is), vóór de eerste afspraak bij AvL Coaching, de eigen huisarts en eventuele andere behandelaren op de hoogte te stellen van het feit dat hij/zij een afspraak wil maken voor een behandeling. Hiervoor kun je gebruik maken van het verwijsformulier welke je met de knop rechts bovenin kunt printen. Plan je afspraak zodanig dat je voldoende tijd hebt het verwijsformulier in te laten vullen en mee te brengen bij de eerste sessie!

 

De cliënt kan op elk moment de therapie beëindigen. In bepaalde gevallen kan de therapeut adviseren om de therapie elders voort te zetten. 

 

Een sessie kost € 80,00 (inclusief BTW) per sessie van 1 uur. Na het eerste uur wordt de sessie per half uur doorberekend.

 

Na de sessie kan er contant gepast afgerekend maar liever nog wordt er door u gepind.

 

Afspraken kunnen tot 24 uur (liefst eerder) van tevoren kosteloos gewijzigd of afgezegd worden. Voor annuleringen of wijzigingen binnen 24 uur wordt € 40,00  in rekening gebracht. Afzeggen van afspraken graag telefonisch (inspreken mag, of per sms) of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

In geval van een uitgebreid telefonisch consult wordt wordt € 40,00 per half uur berekend, dit wordt naar rato in rekening gebracht.
 

De cliënt kiest vrijwillig en bewust voor deze vorm van begeleiding en acht zich mentaal goed in staat om sessies bij te wonen.

 

De cliënt is buiten de sessies zelf verantwoordelijk voor zijn/haar eigen proces. 

 

Geen enkele methode of therapie biedt 100% garantie. AvL Coaching spant zich in, de Overeenkomst met de vereiste zorgvuldigheid en deskundigheid uit te voeren zonder daarbij in te staan voor of gehouden te zijn aan enig specifiek resultaat. 
Bij de uitvoering van de Overeenkomst staat het belang van de cliënt altijd voorop!
Het succes van hypnose is geheel afhankelijk van de bereidwilligheid van de client om de hypnosesessie te ondergaan.

Personen onder de 18 jaar en personen die niet capabel of bevoegd zijn om te tekenen, dienen onder begeleiding naar de afspraak te komen. Wanneer we met de sessie beginnen, na het kennismakingsgesprek, wordt de begeleider gevraagd de praktijkruimte te verlaten. Ik heb geen wachtruimte, houdt hier dus rekening mee. 

 

AvL Coaching is aangesloten bij de beroepsvereniging VHEN en lid van de geschillencommissie.

Click to listen highlighted text!