Welcome to AvL Coaching   Click to listen highlighted text! Welcome to AvL Coaching
Welcome REALNAME

Informatie en voorwaarden.

 

Elke therapie begint met een intakegesprek. Hierin worden één of meerdere problemen/klachten of vraagstellingen helder gemaakt. Samen formuleren de therapeut en de cliënt een werkbare positieve doelstelling welke gedurende de sessie(s) een leidraad zal zijn.

 

Een sessie kost € 80,00 (inclusief BTW) per sessie van 1 uur. Na het eerste uur wordt de sessie per half uur doorberekend.

 

Na de sessie kan er contant gepast afgerekend maar liever nog wordt er door u gepind.

 

Afspraken kunnen tot 24 uur (liefst eerder) van tevoren kosteloos gewijzigd of afgezegd worden. Voor annuleringen of wijzigingen binnen 24 uur wordt € 40,00  in rekening gebracht. Afzeggen van afspraken graag telefonisch (inspreken mag, of per sms) of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Cliënt dient, voor de eerste afspraak bij AvL Coaching, haar eigen huisarts op de hoogte te stellen van het feit dat zij bij AvL Coaching een afspraak maakt voor een behandeling.
Indien cliënt ook bij een andere dienstverlener onder behandeling is, dient hij/zij dit bij de intakesessie of op het intakeformulier te melden.

De cliënt kan op elk moment de therapie beëindigen. In bepaalde gevallen kan de therapeut adviseren om de therapie elders voort te zetten. 

In geval van een uitgebreid telefonisch consult wordt wordt € 40,00 per half uur berekend, dit wordt naar rato in rekening gebracht.

 

De cliënt kiest vrijwillig en bewust voor deze vorm van begeleiding en acht zich mentaal goed in staat om sessies bij te wonen.

 

De cliënt is buiten de sessies zelf verantwoordelijk voor zijn/haar eigen proces.

 

 

Geen enkele methode of therapie biedt 100% garantie. AvL Coaching spant zich in, de Overeenkomst met de vereiste zorgvuldigheid en deskundigheid uit te voeren zonder daarbij in te staan voor of gehouden te zijn aan enig specifiek resultaat. 
Bij de uitvoering van de Overeenkomst staat het belang van de client altijd voorop!

 


Personen onder de 18 jaar en personen die niet capabel of bevoegd zijn om te tekenen, dienen onder begeleiding naar de afspraak te komen.

 

AvL Coaching is aangesloten bij de beroepsvereniging VHEN en lid van de geschillencommissie.

Click to listen highlighted text!