Welcome to AvL Coaching   Click to listen highlighted text! Welcome to AvL Coaching
Welcome REALNAME

Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.   Click to listen highlighted text! Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.
Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.

Persoonlijke (Hypno)coaching:

Waarvoor kun je (hypno)coaching inschakelen?
Keuzes maken, verantwoording dragen, mogelijkheden zien, visie hebben en niet op de laatste plaats oplossingen zien te vinden, vaak voor niet alledaagse problemen. Het beroep van (hypno)coach krijgt in Nederland steeds meer bekendheid. Alle facetten van het leven staan bij coaching met elkaar in verbinding.
Of dat nu om werk, relaties, geld, vriendschappen, gezondheid, gewicht (te veel en/of te weinig), zingeving of liefde gaat, ze worden bij (hypno)coaching allemaal onder de loep genomen. Als (hypno)coach help ik cliënten om antwoorden te vinden op de vragen ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’, ‘Wat wil ik?’, en ‘Hoe kom ik daar?', Waarom heb ik het nog niet bereikt?’

Hoe weet ik of ik coaching nodig heb?
Want wie het thuis naar zijn zin heeft, en wie lekker in zijn/haar vel zit, zal op zijn werk beter presteren. Wie een gelukkige relatie heeft, voelt zich energieker. Wie plezier in zijn werk heeft, zal minder vaak ziek zijn. Wie de financiën op orde heeft, heeft meer tijd en geld voor hobby's. Wie zonder zorgen slaapt, is fitter en ziet er gezonder uit. En ga zo maar door. Wanneer alles in balans is heb je een veel prettiger leven. Een (hypno)coach helpt mensen uit te vinden wat hen tegenhoudt om alles te bereiken wat ze willen.

Soms zijn niet alle antwoorden voor handen en wordt dit toch verlangd. Een sparringpartner of iemand die bijvoorbeeld ‘advocaat van de duivel’ kan spelen, kan hier op een verrassende manier uitkomst bieden. (Hypno)coaching kent vele vormen.

Op welke manier kun jij mij helpen dan?
Een (hypno)coach leert mensen om te gaan met tegenslagen en alle uitdagingen aan te gaan. De (hypno)coach helpt hun te ontdekken wat hun diepste verlangens zijn. Om te kijken naar wie zij nu zijn, wie zij kunnen worden en wat zij willen bereiken. Een (hypno)coach ondersteunt de cliënten om een betere en gelukkigere versie van zichzelf te worden.

Omdat het leven steeds drukker en meer hectisch wordt, hebben steeds meer mensen behoefte aan een professioneel steuntje in de rug. Deze mensen schakelen de hulp in van een professionele (hypno)coach. Ook mensen die een burnout hebben of in een depressie zitten worden door middel van (hypno)coaching weer op het juiste pad gezet. 

Coaching gecombineerd met hypnotherapie is vele malen krachtiger dan gewone coaching en daardoor is het beoogde resultaat veel sneller te behalen. Dit zorgt er echter ook voor dat ik op een heel breed vlak met cliënten en hun problemen kan werken zoals je ook kunt lezen in het submenu.
Laat jezelf helpen en maak een keuze uit de juiste vorm van (hypno)coaching.

Zelfs wanneer je het praten helemaal beu bent omdat je je verhaal al zo vaak verteld hebt ben je bij mij aan het juiste adres.
Door middel van het Simpson Protocol maak ik contact met je onbewuste en roep daar de hulp in om de bron van jouw probleem op te sporen en op te lossen. Het enige dat jij moet doen is de keuze maken om mij toe te laten.

Maar hoe kies ik een (hypno)coach?
Lees alle informatie die gerelateerd is aan jouw 'probleem' hier op de website eens rustig door.
Spreekt het je aan wat je leest, aarzel dan niet om via onderstaande knop het intakeformulier in te vullen en daarna online je afspraak in te plannen.
Vergeet ook niet eerst het filmpje te bekijken waarover bovenaan in de intake-pagina gesproken wordt. Als je dat al bekeken hebt hebben we meer tijd om aan je 'probleem' te werken tijdens de eerste sessie omdat ik dan niet eerst nog van alles hoef uit te leggen, dus..... meer waar voor je geld ;)

 

Click to listen highlighted text!