Welcome to AvL Coaching   Click to listen highlighted text! Welcome to AvL Coaching
Welcome REALNAME

Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.   Click to listen highlighted text! Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.
Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt. 

Kan hypnotherapie iets betekenen op seksueel vlak?
Ook bij het oplossen van seksuele problemen is hypnotherapie zeer effectief, mits er geen fysiologisch aanwijsbare oorzaak is voor het probleem. Denk hierbij aan impotentie- of erectieproblemen, seksuele afkeer, hyperseksualiteit of libidoproblemen. Ook voor zaken omtrent menstruatie en meno- en penopauze biedt hypnotherapie veel mogelijkheden. 

Hoe kunnen seksuele problemen ontstaan? 
Er kunnen diverse oorzaken ten grondslag liggen voor bovenstaande problemen zoals bijvoorbeeld onvoldoende of verkeerde informatie in de puberteit, aangeleerde schaamte of schuld door ouders of omgeving, misverstanden over het eigen lichaam en orgasme. Maar het kan ook komen door gebeurtenissen uit het verleden die niet goed zijn verwerkt. 

Kan het dan opgelost worden?
Door middel van hypno-analyse gaan we opzoek naar de oorzaak van het probleem waarna ik gebruik kan maken van diverse technieken om het probleem bij de bron aan te pakken.

Click to listen highlighted text!