Welcome to AvL Coaching   Click to listen highlighted text! Welcome to AvL Coaching
Welcome REALNAME


Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.   Click to listen highlighted text! Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.
Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.

Kan een hypnotherapeut werken met verslaving?

Een andere categorie die tot de mogelijkheden behoort, is verslavingen. 
Je kunt dan denken aan roken, klik op de link voor meer info.
Daarnaast heb je ook nog de verslaving aan drugs, eetverslaving, gokverslaving of alcoholverslaving, seksverslaving, computerverslaving, gameverslaving, er komen steeds meer nieuwe soorten verslaving bij.

Maar hoe herken je een verslaving?

Genotsmiddelen geven vaak een prettig gevoel waardoor je in de verleiding kunt komen deze vaker of meer te gebruiken.
Veel mensen hebben de gewoonte op vaste tijden te gebruiken; als ze thuis komen van het werk, onder het eten of voor het slapen gaan.

Maar als je regelmatig gebruikt, raakt je lichaam er aan gewend en heb je meer nodig om dat prettige gevoel te bereiken.
Het gebruiken wordt zo ongemerkt een dagelijkse gewoonte en je wilt niet meer zonder.
Wanneer je nou humeurig wordt als je enkele dagen zonder moet, dan is er iets mis!

Je kunt je dan vervelend, onrustig of prikkelbaar voelen.

Is dit herkenbaar voor je?

Wacht dan niet langer en laat je helpen in een sessie!
Aan een verslaving kunnen veel verschillende dingen ten grondslag liggen en het kan reeds in een ver verleden ontstaan zijn. Daarom wordt met hypnotherapie eerst gezocht naar waar het probleem ooit door is begonnen en kan het ook, wanneer dat moment eenmaal gevonden is, vanaf daar opgelost worden. Hiervoor hebben we gelukkig hele goede methodes.

Je snapt natuurlijk wel dat dit NIET in 1 sessie op te lossen is en het resultaat is uiteraard volledig afhankelijk met jouw bereidwilligheid om mij mijn werk te laten doen.

Maak je keuze in het menu rechtsboven om na het lezen van de informatie het juiste intakeformulier in te vullen. Nadat je op verzenden hebt geklikt wordt je doorgestuurd naar mijn online agenda waar je zelf je afspraak in kunt plannen. 

 

Gratis Ontspanningshypnose

 

 

Click to listen highlighted text!