Welcome to AvL Coaching   Click to listen highlighted text! Welcome to AvL Coaching
Welcome REALNAME

Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.   Click to listen highlighted text! Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.
Selecteer de tekst die je wilt horen en klik op de speaker die verschijnt.

Coaching:

Keuzes maken, verantwoording dragen, mogelijkheden zien, visie hebben en niet op de laatste plaats oplossingen zien te vinden, vaak voor niet alledaagse problemen. Het beroep van coach krijgt in Nederland steeds meer bekendheid. Alle facetten van het leven staan bij coaching met elkaar in verbinding.
Of dat nu om werk, relaties, geld, vriendschappen, gezondheid, gewicht (te veel en/of te weinig), zingeving of liefde gaat, ze worden bij coaching allemaal onder de loep genomen. Als coach help ik cliënten om antwoorden te vinden op de vragen ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’, ‘Wat wil ik?’, en ‘Hoe kom ik daar?', Waarom heb ik het nog niet bereikt?’

Want wie het thuis naar zijn zin heeft, en wie lekker in zijn/haar vel zit, zal op zijn werk beter presteren. Wie een gelukkige relatie heeft, voelt zich energieker. Wie plezier in zijn werk heeft, zal minder vaak ziek zijn. Wie de financiën op orde heeft, heeft meer tijd en geld voor hobby's. Wie zonder zorgen slaapt, is fitter en ziet er gezonder uit. En ga zo maar door. Wanneer alles in balans is heb je een veel prettiger leven. Een coach helpt mensen te onderkennen wat hen tegenhoudt om alles te bereiken wat ze willen.

Soms zijn niet alle antwoorden voor handen en wordt dit toch verlangd. Een sparringpartner of iemand die bijvoorbeeld ‘advocaat van de duivel’ kan spelen, kan hier op een verrassende manier uitkomst bieden. Coaching kent vele vormen.

De coach leert mensen om te gaan met tegenslagen en alle uitdagingen aan te gaan. De coach helpt hun te ontdekken wat hun diepste verlangens zijn. Om te kijken naar wie zij nu zijn, wie zij kunnen worden en wat zij willen bereiken. Een coach ondersteunt de cliënten om een betere en gelukkigere versie van zichzelf te worden.

Omdat het leven steeds drukker en meer hectisch wordt, hebben steeds meer mensen behoefte aan een professioneel steuntje in de rug. Deze mensen schakelen de hulp in van een professionele coach. Ook mensen die een burn-out hebben worden door middel van coaching weer op het juiste pad gezet.

 
Laat jezelf helpen en maak een keuze uit de juiste vorm van coaching.

 

Click to listen highlighted text!